Welkom bij autorijschool Peter - Boodschap

Leerlingen zijn bij mij welkom voor het behalen van hun rijbewijs B =
( auto ) schakel. Ook 16,5 jarigen kunnen rijles nemen.
  
Bij uw opleiding voor het praktijk examen kunt u uw vorderingen testen met een tussentijdse toets (TTT). De toets is een rij test die verloopt als een echt examen. U krijgt vrijstelling van de verrichtingen ( zoals een parkeer opdracht ) op uw examen als u slaagt voor deze tussentijdse toets.
Het is een goede gelegenheid om alvast te wennen aan het rijexamen en om eventuele nervositeit weg te nemen.
Indien u toch nog zakt bij uw CBR praktijk examen vervalt de vrijstelling van de verrichtingen bij het volgende CBR praktijk herexamen.
 
Het theorie-examen wordt aangevraagd door de rij-instructeur, of door de leerling zelf via Internet: WWW.CBR.NL Als je slaagt voor je theorie certificaat dan blijft dit 18 maanden geldig. Na deze tijd vervalt het certificaat en moet je opnieuw examen doen.
 
TTT en CBR Praktijkexamen wordt aangevraagd door de rij-instructeur nadat vooraf het examengeld is betaald.

LET OP!!! Denk om geldige legitimatie deze mag niet verlopen zijn! Anders kunt u geen toets of examen afleggen. 

Voor rijbewijs bezitters die faalangst hebben, is de mogelijkheid om les te nemen bij rijschool Peter.
De instructeur begeleidt u op een verantwoordelijke manier door eerst met u te praten en daarna tot een conclusie te komen om te gaan lessen.
Natuurlijk wordt de praktijk les op een rustig gelegen gebied uitgevoerd, zodat u kunt wennen aan de rij omstandigheden.

 
Lestijden:

Maandag t/m vrijdag :      08.00 uur t/m 20.00 uur.
Zaterdag                     :      08.00 uur t/m 11.00 uur.
 
Natuurlijk is kwaliteit belangrijk.
Om goed praktijkles te geven gebruikt de instructeur de daarbij behorende instructiekaart. Hierop worden alle handelingen zoals die bij een praktijk examen worden afgenomen afgevinkt.
Het zal een praktijkles worden met daarin een evaluatie verwerkt van de gereden rit.
Om de vijf jaar doet de rij-instructeur een klassikale theorie cursus en een aparte praktijk examen die door de overheid verplicht wordt gesteld. Zo blijft de instructeur goed bij kennis en de kwaliteit gewaarborgd.

Veiligheid boven alles !