Welkom bij autorijschool Peter - Boodschap


Welkom allemaal! Mijn naam is Peter van Leeuwen. Woonachtig in Amsterdam.
Ik ben al ruim 15 jaar instructeur en beoefen dit vak elke dag  nog met evenveel plezier en passie.  Lesgeven en de interactie met leerlingen is iets wat mij altijd al heeft aangetrokken. Autorijden heb ik altijd al leuk gevonden, dus waarom dit niet combineren? Ik volg nog regelmatig bijscholingscursussen om van alle nieuwe ontwikkelingen op de hoogte te blijven en beschik dan ook over diverse diploma's en certificaten.  Ik ben gespecialiseerd in rijden met angst, rijden met adhd of rijden met een beperking.
Ik hou van rust in de auto en straal dit dan ook uit. Op deze manier kunnen leerlingen bij mij optimaal gebruik maken van hun les.
In de lesauto is het niet toegestaan te roken.

LET OP! Per 1 november 2017 wordt de eigenverklaring een gezondheidsverklaring. Dit gaat via het CBR ( mijn.cbr.nl ) en niet meer via de rijschoolhouder. Deze verklaring vervalt in het Pakket!

Mocht u bij de gezondheidsverklaring ( CBR ) een ja hebben ingevuld houdt u dan rekening mee dat er een eventuele keuring volgt. Dat kan weer resulteren in een rij-test voor dat er een examen aanvraag gedaan kan worden door de rijschool !!!